Aasmundsen Bakeri
FLATDAL
Aasmundsens Bakeri Telemarksbakeren er et lokalt bakeri for hele Telemark – fra Haukeli i Vest til Kragerø i Sør. Bakeriet ble etablert i 1924 av Aasmund Aasmundsen og ble drevet av familien frem til 2002. Aasmundsens Bakeri ble overtatt av Nærbakst i 2007. Aasmundsens Bakeri kombinerer rasjonell brødproduksjon med håndverksmessig fremstilling av kaker og andre spesialiteter. Aasmundsen har butikker i Seljord, Bø og Notodden.
Bestselgerne Aasmundsens Kneipp og Sjøormbrød, er dominerende innslag i butikkhyller over hele Telemark. Bakeriet har også eget konditori, hvor bløtkaker og andre spesialiteter håndlages på bestilling hver natt.
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 35 06 53 00